ثبت نام سامانه سجام برای اشخاص حقیقی
۱- برای ثبت نام در سامانه سجام، اینجا کلیک کنید.
۲- متن مربوط به مزایا و خدمات سجام را مطالعه و در صورت موافقت تایید نموده و به صفحه اصلی ثبت نام وارد شوید.
۳- “ثبتنام در سجام” را انتخاب نمایید. شماره همراه خود را وارد نموده و پس از وارد کردن کد امنیتی، بر روی “دریافت کد تایید” کلیک کنید.
اکنون کد ۴ رقمی به شماره همراه ثبت شده شما، پیامک میشود. پس از ورود و تایید به مرحله بعد وارد شوید.
۴- در این مرحله مشتری حقیقی را انتخاب نموده و پس از وارد کردن تابعیت و کد ملی وارد مرحله بعدی ثبت نام شوید.همچنین باید کد تایید که در مرحله قبل وارد کردید را دریافت کنید.
۵- در این بخش باید هزینه ثبت نام در سامانه سجام را به مبلغ ۱۰۰ هزار ریال از طریق درگاه اینترنتی بانک موردنظر خود پرداخت مینمایید.
روی گزینه “پرداخت” کلیک کنید:
سپس یک از درگاه های بانکی زیر را انتخاب می کنید:
اکنون با پیغام موفقیت آمیز بودن پرداخت هزینه ثبت نام در سامانه سجام بورس رو به رو می شوید:
اطلاعات هویتی
۶- پس از تایید پرداخت، اطلاعات هویتی ( نام و نام خانوادگی،تاریخ تولد،کدملی ،شماره شناسنامه و …) و یا موارد خواسته شده را تکمیل نمایید.
۷- پس از تایید اطلاعات هویتی نوبت به وارد کردن اطلاعات نماینده می رسد.اگر اطلاعات وارده مربوط به شخص شما می باشد در منوی پایین “اصیل” را انتخاب و برروی گزینه “ادامه مرحله بعد” را کلیک کنید.
در صورتی که به نمایندگی از کسی می خواهید در سامانه سجام ثبت نام کنید گزینه “نماینده قانونی” را انتخاب کنید.
بنابراین شما بر اساس اینکه اطلاعات خودتان را وارد سامانه می کنید یا اینکه به عنوان نماینده قانونی می خواهید اطلاعات فرد دیگری را وارد نمایید باید گزینه مورد نظر خود را انتخاب نمایید.
نماینده قانونی ممکن است به یکی از حالتهای زیر باشد :
- وکیل: که به نمایندگی از کسی که وکالت او را به عهده دارد (موکل) اقدام نماید.
- ولی قهری: که عبارت است از پدر یا پدر بزرگ فرزندان صغیر که هنوز به سن قانونی نرسیده اند .
- وصی: که بر اساس وصیت کسی که فوت نموده به انجام کاری برای ((فرد فوت شده)) (متوفی) مامور شده است .
- قیم: کسی که به موجب حکم مقام قضایی ذیصلاح سرپرستی فرد یا افرادی را بر عهده دارد که خودشان نمی توانند معامله کنند و از نظر قانونی محجور تلقی می شوند.
8-این مرحله نوبت به ورود اطلاعات ارتباطی (استان،شهر،خیابان،کدپستی،ایمیل و …) می باشد.پس از ورود اطلاعات ستاره دار به مرحله بعد می رویم.
9-پس از ورود اطلاعات ارتباطی وارد مرحله بعدی که قسمت “کدهای سهامداری” می باشد می شویم.اگر کد سهامداری ندارید ایرادی ندارد ومی توانید به مرحله بعدی بروید.
در صورتی که کد سهامداری دارید می توانید بعد از انتخاب نام بورس در فیلد مربوطه کد معاملاتی کد مربوطه را درج و با فشردن دکمه افزودن کد معاملاتی خود را به جدول اضافه نمایید .
10-در این مرحله باید اطلاعات شغلی خود را وارد کنید.در صورت انتخاب شغلی که فاقد آدرس مشخص است می توانید آدرس محل سکونت خود را وارد کنید.
- ۹۹/۰۴/۰۸